Creăm site-uri de prezentare și bloguri, responsive, optimizate, la cheie

Creăm site-uri de prezentare și bloguri pentru a-ți face și ideile cunoscute în mediul online, cel mai dinamic mediu.

Analizăm necesitățile dumneavoastra și vă creăm site-ul potrivit.


Pentru fiecare proiect vom solicita toate informațiile necesare pentru a înțelege pe deplin necesitățile acestuia.


Creăm site-ul de prezentare sau blogul


Ne vom folosi de experiența acumulată în decursul anilor în care am activat în domeniu și vom crea site-ul sau blogul care se pliază cel mai bine nevoilor dumneavoastră.


Vă prezentăm un draft de proiect și vă solicităm feedback-ul


După ce site-ul pentru dumneavoastră va prinde contur, vă vom solicita părerea și vom efectua eventuale ajustări, dacă acestea se impun.


Vă livrăm soluția perfectă


Finalizăm site-ul sau blogul și vă furnizăm soluția completă. La final veți avea un site complet funcțional, responsiv și optimizat pentru motoarele de căutare.


Alte servicii pe care le oferim


Creare magazin online

Magazinul online reprezintă cel mai avantajos sistem de vânzare a produselor pentru că implică cele mai reduse costuri. Alege să ajungi mai repede şi mai uşor la potenţialii clienţi.

Creare magazin online

Creare site special

Indiferent că ai nevoie de un site de anunţuri, de un site de licitaţii online, de un ziar online sau chiar de un portal online, noi îţi putem oferi de fiecare dată cea mai bună soluţie.

Creare site special

SEO & Promovare online

Tocmai pentru că ştim că îţi doreşti să ai cât mai multe vizite pe site-ul tău de prezentare sau în magazinul tău online - îţi oferim servicii de cea mai bună calitate în domeniul SEO.

SEO