Creăm magazine online responsive, optimizate, la cheie

Magazinul online reprezintă cea mai uşoară metodă de a vinde produse în mediul online.

Cu un magazin online bine creat, pe o platformă dedicată special acestui tip de site veţi beneficia de toate avantajele pe care vi le poate oferi.


Costuri de administrare reduse

Un magazin online va avea de fiecare dată costuri de administrare şi întreţinere mult mai reduse decât un magazin clasic cu prezenţă fizică.

Deschidere la nivel naţional sau chiar mondial

Cu un magazin online veţi putea vinde produsele clienţilor din întreaga ţară sau chiar de la nivel mondial.

Clienţii vor putea cumpăra NON-STOP

Spre deosebire de un magazin cu o prezenţă fizică ce are un orar de funcţionare, magazinul online va putea prelua comenzi 24 de ore, şapte zile pe săptămână.

Comoditatea în operare şi administrare

Cu ajutorul unui magazin online clienţii vor putea comanda ce îşi doresc cu doar câteva click-uri. De asemenea dumneavoastră îl veţi putea administra la fel de uşor.

Magazin online responsiv şi optimizat


Pentru că peste 90% din accesări ale unui magazin online sunt de pe dispozitivele mobile (smartphone-uri, tablete) noi vom avea grijă ca experienţa utilizatorilor să fie una de calitate.


Magazinele online create de noi vor fi complet optimizate pentru motoarele de căutare pentru a putea obţine clasări de top pe cuvintele cheie relevante.

Magazin online cu interfaţă intuitivă


Magazinul online va fi uşor de utilizat indiferent de dimensiunile ecranului sau sistemul de operare de pe care este accesat, iar procesul de plasare a comenzii se va finaliza în doar câteva click-uri.


Panou de administrare complex


Panoul de administrare vă oferă un control uşor şi total al magazinului online.


  • Creare număr nelimitat de produse, categorii şi subcategorii
  • Administrare comenzi şi starea acestora (în prelucrare, procesată etc.)
  • Statistici detaliate pentru comenzi, produse, accesări etc.
  • Administrare pagini speciale pentru Termeni şi condiţii, Despre noi, Livrare şi retur etc.
  • Administrare metode de plată şi metode de livrare.

Magazin online la cheie


Magazinul online va fi gata să primească primii cienţi pentru că va avea toate funcţionalităţile necesare implementate - metode de plată, metode de livrare, paginile de Termeni şi condiţii, Despre noi, Livrări şi retururi etc.


Alte servicii pe care le oferim


Creare site de prezentare

Site-ul de prezentare este cea mai eficientă metodă de a-ţi face cunoscute afacerea sau ideile. Cu ajutorul unui site de prezentare vei deveni vizibil în mediul online - cel mai dinamic mediu.

Creare site de prezentare

Creare site special

Indiferent că ai nevoie de un site de anunţuri, de un site de licitaţii online, de un ziar online sau chiar de un portal online, noi îţi putem oferi de fiecare dată cea mai bună soluţie.

Creare site special

SEO & Promovare online

Tocmai pentru că ştim că îţi doreşti să ai cât mai multe vizite pe site-ul tău de prezentare sau în magazinul tău online - îţi oferim servicii de cea mai bună calitate în domeniul SEO.

SEO